Dakbedekking

Vraagt u zich af hoe de staat van uw bitumen dakbedekking is of is uw bitumen dakbedekking aan vervanging toe?

U kunt vrijblijvend een dak specialist van van Harsel daktechniek langs laten komen om uw bitumen dakbedekking eens onder de loep te laten nemen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en of u actie moet ondernemen of niet. Heeft u een lekkage aan uw bitumen dakbedekking neem dan snel contact op!

Neem direct contact op
Image
Dakgoot

Dakinspectie aanvragen

Bij oudere bitumen daken komt het vaak voor dat deze door de loop van de jaren afnemen in kwaliteit. Uw dak word aangetast door de weersomstandigheden. Bitumen dakbedekking droogt in de loop van de jaren uit, er ontstaan scheurtjes in het bitumen dakbedekking. In een vorstrijke periode komt er vocht in deze scheurtjes en bevriest het waardoor de scheurtjes erger worden waardoor deze niet geheel waterdicht meer zal zijn. Hierdoor zal het probleem alleen maar groter worden omdat het water bij uw isolatie, dakbeschot of zelfs bij uw draagbalken kan komen. En in het ergste geval zal het gaan rotten waardoor er een grote schadepost ontstaan.

U kunt bij van Harsel daktechniek een gratis dakinspectie laten uitvoeren waardoor u direct op de hoogte bent van de staat van uw bitumen dakbedekking. Er zal gecontroleerd worden op de naadverbingen, randaansluitingen en hemelwaterafvoeren. Dakinspectie aanvragen neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen.
Concrete Developments

Voor iedereen

Van Harsel Daktechniek heeft een oplossing voor elke vraag.

Cost Effective Solutions

Eerlijke prijs

Van Harsel Daktechniek levert goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Quality Infrastructure

Kwaliteit

Kwaliteit staat op nummer 1 bij Van Harsel Daktechniek!

Geïnterreseerd in onze diensten? Neem direct contact op