Inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking

Bitumen is een enorm sterke en duurzame dakbedekking, die jaren meekan. Toch gaan ook deze daken niet eeuwig mee, en kan het voorkomen dat de kwaliteit in de loop der jaren afneemt en er scheurtjes ontstaan. Van Harsel daktechniek verzorgt een inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking, zodat u weer lekker droog zit!

Neem direct contact op
Image
Dakbedekking

Inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking

Bitumen is een enorm sterke dakbedekking. Het is een materiaal dat in Nederland al ruim 70 jaar lang wordt gebruikt, voornamelijk op platte daken. Vroeger werd bitumen gebruikt om schepen waterdicht te maken. Dit zegt natuurlijk wel iets over de sterkte van dit materiaal, en betekent zeker dat het waterdicht is. Toch gaat ook dit materiaal niet eeuwig mee. Bij oudere bitumen daken komt het vaak voor dat de kwaliteit in de loop der jaren afneemt. Daarom is een tijdige inspectie en vervanging van uw bitumen dakbedekking een goed idee.

bitumen dakbdekking

Onderhoud van uw bitumen dak

Uw dak wordt aangetast door de weersomstandigheden. Bitumen dakbedekking droogt in de loop van de jaren uit, en er ontstaan scheurtjes in het bitumen dakbedekking. In een vorst rijke periode komt er vocht in deze scheurtjes en bevriest het, waardoor de scheurtjes erger worden. Het dak zal dan niet meer geheel waterdicht zijn. Hierdoor zal het probleem alleen maar groter worden, omdat het water bij uw isolatie, dakbeschot of zelfs bij uw draagbalken kan komen. En in het ergste geval zal het gaan rotten waardoor er een grote schadepost ontstaan. Door tijdig een inspectie te doen, kunt u dan ook vele problemen voorkomen. Van Harsel daktechniek verzorgt een inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking voor u!

Wat houdt een inspectie in?

Wij voeren een gratis dakinspectie uit, waardoor u direct op de hoogte bent van de staat van uw bitumen dakbedekking. Er zal gecontroleerd worden op de naadverbindingen, randaansluitingen en hemelwaterafvoeren. Door de inspectie tijdig te doen, kunnen een hoop problemen voorkomen worden. Heeft u al lekkage? Ook dan kunnen we een dakinspectie uitvoeren, en u snel van advies voorzien!

Neem direct contact op bitumen dakbedekking 0

Lekkage aan uw dakbedekking

Van Harsel daktechniek voert niet alleen inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking uit, wij zijn specialist in iedere dakbedekking. Wij helpen u snel in het geval van lekkage! Door slijtage, weersomstandigheden en vuil kan lekkage ontstaan. Lekkage kan vervelende gevolgen hebben, en uw woning beschadigen. Het is dan ook zaak om snel in actie te komen! Wij leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs, en geven een 100% tevredenheidsgarantie. Zo zit u er snel weer droog bij!
  Concrete Developments

  Voor iedereen

  Van Harsel Daktechniek heeft een oplossing voor elke vraag.

  Cost Effective Solutions

  Eerlijke prijs

  Van Harsel Daktechniek levert goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

  Quality Infrastructure

  Kwaliteit

  Kwaliteit staat op nummer 1 bij Van Harsel Daktechniek!

  Geïnterreseerd in onze diensten? Neem direct contact op