Uw dakgoot repareren of vervangen

Dakgoten hebben heel wat te verduren. Uiteraard moet al het regenwater dat op het dak van uw huis terecht komt worden afgevoerd, en daar komt regelmatig vuil bij mee. Alles gaat door de dakgoot! Daarom is het zo nu en dan nodig om de dakgoot te reparen of te vervangen. Bij van Harsel Daktechniek zijn we daar specialist in!

Neem direct contact op
Image
Dakgoot

Van Harsel Daktechniek: uw dakgoot repareren of vervangen

Dakgoten voeren het regenwater af. Een beschadigde dakgoot zorgt ervoor dat regenwater op een plek ontsnapt waar dat niet de bedoeling is. Dat kan nare gevolgen hebben. Water dat langs de gevel loopt kan leiden tot vochtindringing en beschadiging van de woning. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met het vervangen of repareren van de dakgoten, om schimmels en vochtige muren te vermijden. Bij Van Harsel Daktechniek draaien zorgen we ervoor dat uw dakgoot binnen mum van tijd weer netjes water afvoert.

dakgoot reparatie

Oorzaken kapotte dakgoot

Wanneer er water uit uw dakgoot loopt, is het een goed idee om na te gaan wat de oorzaak is. Zo voorkomen we samen dat het probleem zich opnieuw zal voordoen. Mogelijke problemen met de dakgoot zijn:

  • Lekkage: door ouderdom en slijtage ontstaan er na verloop van tijd lekken in een dakgoot.
  • Losse dakgoot: losse onderdelen zorgen ervoor dat water willekeurig uit de goot loopt.
  • Verstopte afvoer: verstopping van de afvoer zorgt ervoor dat water niet optimaal wegloopt.
  • Corrosie: witte vochtigheid corrosie op oude zinken dakgoten door langdurige blootstelling aan condens of lekkage.
Neem direct contact op

dakgoot vervangen

Dakgoten repareren of vervangen?

Uiteraard overleggen we met u wat de beste strategie is om het probleem van uw kapotte dakgoot op te lossen. In principe zijn reparaties in sommige gevallen mogelijk. Met algemene reparatie producten zoals rubber seal en reparatietape repareren we lekkages bij alle soorten dakgoten. Toch doen er zich specifieke problemen voor bij bepaalde materialen van verschillende soorten dakgoten. Voor deze problemen worden specifieke reparatietechnieken toegepast, of is het beter om de dakgoot te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer er veel grote lekkages zijn aan de dakgoot, wanneer er vochtigheid corrosie is ontstaan of wanneer de dakgoot eenvoudigweg al heel oud is. Na 25 jaar is het vaak beter om de dakgoot te vervangen voor een nieuwe dan om reparaties te (blijven) uitvoeren. We bekijken samen het probleem en overleggen over de oplossing. Zo weten we zeker dat u de komende tijd droog zit!

Van Harsel Daktechniek

Van Harsel daktechniek is een is een allround dakspecialist en werkzaam vanuit verschillende delen van Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring in dak werkzaamheden kunnen wij onze klanten een service op maat bieden. Wij staan voor kwaliteit en gebruiken daarom ook A-kwaliteit producten om zo onze klanten ook garantie te kunnen geven op onze werkzaamheden. En dat alles voor een eerlijke prijs! Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Neem direct contact op
Concrete Developments

Voor iedereen

Van Harsel Daktechniek heeft een oplossing voor elke vraag.

Cost Effective Solutions

Eerlijke prijs

Van Harsel Daktechniek levert goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Quality Infrastructure

Kwaliteit

Kwaliteit staat op nummer 1 bij Van Harsel Daktechniek!

Geïnterreseerd in onze diensten? Neem direct contact op