Dakisolatie is voordelig

Dakisolatie bespaart u een hoop geld. Een goede dakisolatie is een investering voor uw woning. Daken zonder isolatie verspillen enorm veel energie. De isolatie van het dak zorgt voor aanzienlijk minder stookkosten. Dit voordeel kan oplopen tot meer dan 600 euro per jaar. Heeft u een zolder zonder verwarming? In dit geval bespaart u alsnog tot 400 euro.

Neem direct contact op
Image
Dakisolatie
Image
Dakisolatie

De voordelen van dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak komt met veel voordelen:

  • Bespaar op stookkosten
  • Minder tot geen onderhoud
  • Woningwaarde stijgt
  • Energiezuinig (minder CO2 uitstoot)
  • Warmte blijft in de woning als het buiten koud is
  • Verminderd opwarming als het buiten warm is

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

dakisolatie

Energiezuinig wonen

Een dak met dakisolatie helpt om de warmte in huis te houden. Zonder dakisolatie gaat tot wel 30% van de warmte verloren. De warme lucht stijgt op naar de bovenverdieping. Een goed geïsoleerd dak verhoogt het rendement van uw woning. De gehele woning voelt comfortabeler aan dankzij een goed geïsoleerd dak. 1 op de 5 woningen heeft een geïsoleerd dak, helaas zijn deze niet optimaal geïsoleerd. Het kan zeker de moeite waard zijn om de dakisolatie te verbeteren voor meer wooncomfort en minder energiekosten.

dakisolatie 0

Isolatie van een plat dak

Dakisolatie voor een plat dak vereist een andere aanpak dan een schuin dak. Bij een verkeerde aanpak kunnen vochtproblemen ontstaan. Veel platte daken zijn geïsoleerd. Vroeger werd er een andere norm aangehouden, hierdoor is de kwaliteit van oudere dakisolaties niet optimaal. Er zijn verschillende manieren om uw plat dak te isoleren. Veelal worden isolatieplaten verwerkt onder de dakbedekking. Op deze manier wordt het rendement van uw woning verhoogd en verminderd u fors de stookkosten.

Groendak

In diverse gemeenten wordt subsidie verstrekt op de aanleg van een groendak.

Groendaken hebben een isolerende werking, maar een groendak biedt u nog meer voordelen, zoals waterberging, warmteregulering, geluidsisolatie, luchtzuivering en bevordering van de biodiversiteit. Vaak is er in stedelijke gebieden weinig ruimte voor groen, daarop is een mooi groen dak de ideale oplossing. Niet alleen een sedum dak kan mooi zijn maar er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft een groen dak. Wat dacht u van kruiden op uw dak? Heeft u interesse in een groen dak? Wij adviseren u graag over de toepassingen.

Neem direct contact op dakisolatie 2

Isolatie van een pannendak

Ook voor isolatie onder pannendaken bent u bij van Harsel Daktechniek aan het juiste adres. Overweegt u het om uw pannendak te vervangen? Dan is dit uw kans om ook uw pannendak te isoleren. De isolatie wordt aangebracht onder de dakpannen om zo uw rendement van uw woning te verhogen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een specialist van van Harsel Daktechniek informeert u graag over de mogelijkheden.

Goed voor het milieu

Leeft u milieubewust? Dan kan goede dakisolatie niet ontbreken. Door de dakisolatie gebruikt u minder gas. Dit is voordelig voor het milieu. Gas is een fossiele brandstof, door het uit te stoten wordt het klimaat negatief beïnvloed. Gebruik minder energie en u stoot vanzelf minder schadelijke stoffen uit. Dakisolatie is niet alleen fijn voor u, maar ook voor onze omgeving. Zorg dat de warmte in uw woning blijft en bespaar op de energiekosten. De CV-ketel hoeft minder hard te werken voor een aangename temperatuur in huis.

Dakisolatie van van Harsel Daktechniek

Van Harsel Daktechniek verricht dakisolaties van de beste kwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze dakdekkers u deskundig adviseren. We werken met de beste materialen en nieuwste technieken. Neem contact met ons op en binnen 24 uur staan we bij u op de stoep. Heeft u vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u ons bereiken. Onze klantenservice staat u graag ter woord.

Neem direct contact op
Concrete Developments

Voor iedereen

Van Harsel Daktechniek heeft een oplossing voor elke vraag.

Cost Effective Solutions

Eerlijke prijs

Van Harsel Daktechniek levert goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Quality Infrastructure

Kwaliteit

Kwaliteit staat op nummer 1 bij Van Harsel Daktechniek!

Geïnterreseerd in onze diensten? Neem direct contact op