Snel daklekkage verhelpen?

Bij Van Harsel Daktechniek bent u verzekerd van vakwerk voor een eerlijke prijs. Snel uw daklekkage laten verhelpen? Neem dan nu contact met ons op.

Neem direct contact op
Image
Daklekkage
Image
Daklekkage

Spoedreparatie voor uw daklekkage

Een lekkage of stormschade komt nooit gelegen. Wij bij Van Harsel Daktechniek begrijpen dat als geen ander en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk is verholpen. Een langdurige lekkage aan uw dak kan flinke gevolgen hebben voor de toekomst.

Het dak heeft een belangrijke functie, het zorgt er immers voor dat uw woning in alle weersomstandigheden beschermt is. Een lekkend dak zorgt dus voor overlast in huis. Om ongewenste consequenties op de lange termijn tegen te gaan raden wij aan om het dak op tijd te laten inspecteren.

Wij bieden ook spoedreparaties aan. Met onze snelle service zorgen wij ervoor dat uw dak niet meer lekt! Neem daarom direct contact met ons op via 06 - 29 55 43 94.

Lekkage na storm

Met heftige weersomstandigheden komen er vaak onverwachte lekkages tevoorschijn. Meestal is het lastig te achterhalen waar een lekkage precies is begonnen. Het opsporen hiervan is een kunst.

De lekkage bevindt zich zelden op de plaats waar u vocht ziet. Met de juiste apparatuur is de daklekkage in een mum van tijd opgespoord en verholpen. Met ruim 30 jaar ervaring in dak werkzaamheden bieden wij onze klanten service op maat.

Het leveren van kwaliteit is voor ons heel belangrijk, daarom gebruiken wij producten van A-kwaliteit om onze klanten zo de beste service te kunnen bieden met een langdurig resultaat.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Mail dan naar info@vanharseldaktechniek.nl.

Direct service nodig?

Ons team met specialisten staat voor u klaar. Bij spoedreparaties, stormschade of een lekkend dak neemt u contact op met 06 - 29 55 43 94 of vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.  Concrete Developments

  Voor iedereen

  Van Harsel Daktechniek heeft een oplossing voor elke vraag.

  Cost Effective Solutions

  Eerlijke prijs

  Van Harsel Daktechniek levert goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

  Quality Infrastructure

  Kwaliteit

  Kwaliteit staat op nummer 1 bij Van Harsel Daktechniek!

  Geïnterreseerd in onze diensten? Neem direct contact op