Pannendak

Lekkage aan uw pannendak

Heeft u een lekkage aan uw pannendak, of heeft u misschien kapotte dakpannen? In de loop van de tijd heeft uw pannendak veel te verduren gehad. De dakpannen zijn verweerd door de verschillende weersomstandigheden. Misschien zijn er zelfs een aantal pannen verschoven door een hevige storm. Dit kan resulteren in lekkages, schimmel en vocht in uw woning. Het is belangrijk dat uw pannendak waterdicht is.

Neem direct contact op
Image
Pannendak

Reparatie van het pannendak

Wanneer dakpannen kapot zijn, of als ze poreus zijn gewonnen, verliezen ze hun werking. Hierdoor is uw dak niet meer volledig waterdicht. Het water komt onder de dakpannen terecht, op de panlatten en het dakbeschot. Dit resulteert in beschadiging van de panlatten, de isolatie of het dakbeschot. In het ergste geval kan het zelfs gaan rotten.

Pannendak

Het is verstandig om het dak regelmatig door een specialist te laten checken. Van Harsel Daktechniek voert nauwkeurige inspecties uit. Veel van de lekkages komen voort uit de aansluitpunten van uw pannendak. Hierbij kunt u denken aan:

Pannendak 2
  • Nokvorsten
  • Kantpannen
  • Dakramen
  • Schoorsteen
  • Dakkapel
  • Loodwerk
  • Waterafvoer

Mocht u last hebben van vochtsporen of een lekkage na een flinke regenbui, aarzel dan niet. Als u te lang wacht wordt het probleem veel groter. Is het pannendak toe aan vervanging of reparatie? Wilt u weten wat de staat is van uw huidige dak? Onze professionals komen bij u langs. U krijgt advies op maat en we voeren een uitgebreide inspectie uit.

Neem direct contact op

Pannendak renoveren

In sommige gevallen is een renovatie van het pannendak noodzakelijk. Pannendaken zijn duurzaam. Ze gaan een hele tijd mee. Helaas komt er altijd een moment dat ook het pannendak zijn beste tijd heeft gehad. In veel gevallen begint het met kleine reparaties. Wanneer dit blijft oplopen is het vaak slimmer om het volledige pannendak te vervangen. Met een nieuw dak hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Deze gaat weer jarenlang mee en is duurzamer dan uw huidige pannendak.

pannendak 1

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Mocht u zelf twijfelen over de staat van uw pannendak, dan komen we graag bij u langs. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor uw dakpannen. Vraag een gratis dakinspectie aan. We komen uw dak uitvoerig bekijken en geven u passend advies voor in de toekomst. Na de inspectie krijgt u een offerte van ons voor het opknappen van uw pannendak. U bepaalt zelf of u iets met deze offerte wilt doen.

Neem direct contact op
Concrete Developments

Voor iedereen

Van Harsel Daktechniek heeft een oplossing voor elke vraag.

Cost Effective Solutions

Eerlijke prijs

Van Harsel Daktechniek levert goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Quality Infrastructure

Kwaliteit

Kwaliteit staat op nummer 1 bij Van Harsel Daktechniek!

Geïnterreseerd in onze diensten? Neem direct contact op