Inspectie en vervanging bitumen dak in Veghel – Van Harsel daktechniek

Bij Van Harsel Daktechniek bent u verzekerd van vakwerk voor een eerlijke prijs. Snel uw dak laten inspecteren of vervangen? Neem dan nu contact met ons op.

Neem direct contact op
Image
Dakbedekking in Veghel

Inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking

Bitumen is een enorm sterke en duurzame dakbedekking, die jaren meekan. Toch gaan ook deze daken niet eeuwig mee, en kan het voorkomen dat de kwaliteit in de loop der jaren afneemt en er scheurtjes ontstaan. Van Harsel daktechniek verzorgt een inspectie in Veghel en vervanging van bitumen dakbedekking, zodat u weer lekker droog zit!

Bitumen dakbedekking in Veghel

Bitumen is een enorm sterke dakbedekking. Het is een materiaal dat in Nederland al ruim 70 jaar lang wordt gebruikt, voornamelijk op platte daken. Vroeger werd bitumen gebruikt om schepen waterdicht te maken. Dit zegt natuurlijk wel iets over de sterkte van dit materiaal, en betekent zeker dat het waterdicht is. Toch gaat ook dit materiaal niet eeuwig mee. Bij oudere bitumen daken komt het vaak voor dat de kwaliteit in de loop der jaren afneemt. Daarom is een tijdige inspectie en vervanging van uw bitumen dakbedekking een goed idee.

bitumen dakbdekking

Onderhoud van uw bitumen dak

Uw dak wordt aangetast door de weersomstandigheden in Veghel. Bitumen dakbedekking droogt in de loop van de jaren uit, en er ontstaan scheurtjes in het bitumen dakbedekking. In een vorst rijke periode komt er vocht in deze scheurtjes en bevriest het, waardoor de scheurtjes erger worden. Het dak zal dan niet meer geheel waterdicht zijn. Hierdoor zal het probleem alleen maar groter worden, omdat het water bij uw isolatie, dakbeschot of zelfs bij uw draagbalken kan komen. En in het ergste geval zal het gaan rotten waardoor er een grote schadepost ontstaan. Door tijdig een inspectie te doen, kunt u dan ook vele problemen voorkomen. Van Harsel daktechniek verzorgt een inspectie in Veghel en vervanging van bitumen dakbedekking voor u!

bitumen dakbedekking 0

Wat houdt een inspectie in?

Wij voeren een gratis dakinspectie uit, waardoor u direct op de hoogte bent van de staat van uw bitumen dakbedekking. Er zal gecontroleerd worden op de naadverbindingen, randaansluitingen en hemelwaterafvoeren. Door de inspectie tijdig te doen, kunnen een hoop problemen voorkomen worden. Heeft u al lekkage? Ook dan kunnen we een dakinspectie uitvoeren, en u snel van advies voorzien!

Lekkage aan uw dakbedekking

Van Harsel daktechniek voert niet alleen inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking uit, wij zijn specialist in iedere dakbedekking in Veghel. Wij helpen u snel in het geval van lekkage! Door slijtage, weersomstandigheden en vuil kan lekkage ontstaan. Lekkage kan vervelende gevolgen hebben, en uw woning beschadigen. Het is dan ook zaak om snel in actie te komen! Wij leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs, en geven een 100% tevredenheidsgarantie. Zo zit u er snel weer droog bij!