Kunststof Dakbedekking

Image

Dankzij de hoge kwaliteit  gaat deze duurzame dakbedekking jarenlang mee. Dit soort daken hebben echter geen eeuwige levensduur en dienen doorheen de tijd wel eens vervangen te worden. Van Harsel daktechniek biedt een gratis dakinspectie van uw dak aan om de staat te controleren en plaatst een volledig nieuwe kunststof dakbedekking. Daarbij bent u verzekerd van een betaalbare prijs en een uiterst hoogwaardige oplevering.

Dakbedekking vervangen

In de loop der jaren wordt uw dakbedekking aangetast door de diverse weersomstandigheden en neemt de kwaliteit geleidelijk aan af. De dakbedekking droogt na verloop van tijd uit en er kunnen scheurtjes ontstaan. Tijdens periodes van vorst vullen deze scheurtjes zich op met vocht en bevriezen ze, waardoor het probleem erger wordt. Dit zorgt ervoor dat uw dak niet meer volledig waterdicht is. Het gevolg hiervan is dat het water tot bij uw isolatie, dakbeschot of draagbalken kan komen. Om dit te voorkomen raden wij aan tijdig een inspectie te laten uitvoeren door Van Harsel daktechniek en indien nodig uw dakbedekking te laten vervangen door een nieuwe, duurzame dakbedekking.

dakisolatie in Best

Dakinspectie door onze dakspecialisten

Van Harsel daktechniek staat voor u klaar om een gratis dakinspectie uit te komen voeren. Zo bent u meteen op de hoogte van de conditie van uw dak en weet u of u toe bent aan een nieuwe kunststof dakbedekking. Bij een inspectie gaan we aan de slag met het controleren van de verschillende naadverbindingen, randaansluitingen en hemelwaterafvoeren. Het is verstandig om de inspectie op tijd te laten doen door onze specialisten, zodat u bespaard blijft van heel wat problemen die zich kunnen vormen aan uw dak.  

dakisolatie 0Dakbedekking lekkage repareren

Heeft u een lekkage aan uw dakbedekking? Ook dan kunt u op Van Harsel daktechniek rekenen. Wij helpen snel en vakkundig bij het repareren van iedere soort dakbedekking. Een daklekkage brengt vervelende problemen met zich mee en kan ontstaan door slijtage, vuil of allerlei weersomstandigheden. Zijn de gevolgen te groot voor een herstelling? Dan vervangen we de oude dakbedekking. We bieden een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof dakbedekking. Hierdoor zit u binnen een mum van tijd terug droog. 

Wanneer u ervoor kiest om een kunststof dakbedekking te laten aanleggen door ons weet u zeker dat u een kwalitatief resultaat opgeleverd krijgt. Onze dakspecialisten hebben vele jaren ervaring in het plaatsen van duurzame dakbedekking en zetten hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats. Tevens bieden we een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom: voor het vervangen of plaatsen van een kunststof dakbedekking is van Harsel daktechniek de geschikte keuze! 

Kunststof dakbedekking laten aanleggen? dakisolatie 2

Wilt u een kunststof dakbedekking laten plaatsen of uw oude laten vervangen? Bij Van Harsel daktechniek bent u aan het juiste adres voor de installatie van een duurzame dakbedekking. Vraag meteen een offerte aan bij ons voor een prijsopgave op maat. Wij garanderen u kwaliteit tegen een eerlijke prijs en geven u 100% tevredenheidsgarantie. Heeft u nog vragen over het aanleggen van een kunststof dakbedekking? Wij zijn bereikbaar via het nummer 0629 55 43 94 of door te mailen naar info@vanharseldaktechniek.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.