Daklekkage Den Haag

Een lekkage aan uw dak door bijvoorbeeld storm is niet alleen zeer vervelend, het kan ook voor grote schade zorgen. Woont u in de regio Den Haag en heeft u last van een daklekkage? Neem dan snel contact op met Van Harsel Daktechniek en wij zorgen ervoor dat uw lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt en uw dak ook in de toekomst bestand zal zijn tegen alle weersomstandigheden!
Image
Daklekkage Den Haag

Waarom is het nodig zo snel mogelijk een daklekkage te repareren?

Een dak zorgt ervoor dat uw woning ten alle tijden droog blijft, dus wanneer u last heeft van een lekkage kan dit grote gevolgen hebben. Vaak wordt een lekkage pas opgemerkt wanneer er bruine plekken op het plafond ontstaan of het begint te druppen en het is dan zaak dit probleem zo snel mogelijk op te lossen om erger te voorkomen. Een daklekkage kan ervoor zorgen dat er ongezonde schimmels en vochtplekken ontstaan en zelfs tot gevolg hebben dat uw dak gaat rotten. Het is dus belangrijk een lekkage aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren!

 

Bent u woonachtig in de omgeving Den Haag en heeft u een daklekkage? Neem dan direct contact op met onze spoedservice door te bellen met 06 29 55 43 94 en wij helpen u verder! 

Image

Daklekkage

Image

Daklekkage

Lekkage na storm

Een flinke storm is één van de meest voorkomende oorzaken van een daklekkage in Den Haag en de rest van Nederland. Van Harsel Daktechniek is gespecialiseerd in het repareren van stormschade, hoe groot of klein ook. Heeft u last van een lekkage of andere beschadigingen aan uw dak door storm? Contacteer ons dan en wij voeren kosteloos een inspectie uit. 

Eerste hulp bij daklekkage in Den Haag

Van Harsel Daktechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring met dakwerkzaamheden in de regio Den Haag. Onze dakdekkers hebben jarenlang ervaring en staan altijd voor u klaar met deskundig, eerlijk advies. Wij doen er alles aan om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen en de kans op een nieuwe lekkage tot het minimum te beperken. Dit alles altijd tegen een scherpe prijs!

Naast hulp bij daklekkages, kunt u bij Van Harsel Daktechniek ook terecht voor dakisolatie, –inspectie, –bedekking en problemen met bijvoorbeeld uw schoorsteen of dakgoot

Contact

Bent u op zoek naar een reparateur van uw daklekkage in Den Haag? Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken met één van onze experts? Neem dan contact met ons op door te bellen met 06 29 55 43 94 of het contactformulier in te vullen.

Concrete Developments

Voor iedereen

Van Harsel Daktechniek heeft een oplossing voor elke vraag.

Cost Effective Solutions

Eerlijke prijs

Van Harsel Daktechniek levert goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Quality Infrastructure

Kwaliteit

Kwaliteit staat op nummer 1 bij Van Harsel Daktechniek!

 

Geïnterreseerd in onze diensten? Neem direct contact op