Professionele dakinspectie door experts in Breukelen

Bij Van Harsel Daktechniek bent u verzekerd van vakwerk voor een eerlijke prijs. Snel uw dak laten inspecteren? Neem dan nu contact met ons op.

Neem direct contact op
Image
Dakinspectie in Breukelen

Dakinspectie in Breukelen

Dakinspectie is een belangrijk onderdeel van het dakonderhoud. De meeste lekkages ontstaan door achterstallig onderhoud. Het zijn problemen die u eenvoudig kunt voorkomen. Het dak van uw huis blijft in uitstekende staat dankzij de gratis dakinspecties in Breukelen van van Harsel Daktechniek.

Na afloop van de inspectie ontvangt u een uitgebreid advies. Hierin staan alle aandachtspunten die, op lange en korte termijn, voor problemen kunnen zorgen en gerepareerd moeten worden.

dakinspectie in Breukelen

Vrijblijvende controles

We raden u aan om een jaarlijkse dakinspectie uit te laten voeren. Schade aan uw dak en woning kan eenvoudig worden vermeden. U bespaart flink op onderhoudskosten door er op tijd bij te zijn. Bij van Harsel Daktechniek krijgt u een vrijblijvende, kosteloze inspectie aan het dak. De volledige inspectie is geschikt voor ieder dak in Breukelen. Platte daken, pannendaken, dakkapellen, allemaal geen probleem voor onze inspecteurs met meer dan 30 jaar ervaring in het vak.

Er wordt tijdens de dakinspectie gekeken naar alle elementen van het dak. Op deze manier worden alle mogelijke mankementen uitgesloten. We controleren de staat van het houtwerk, de dakpannen en eventueel de schoorsteen. Van de dakbedekking tot de dakgoten- en afvoeren, het dakleer, de dakramen en het zinkwerk, alles wordt uitvoerig bekeken. Na afloop van de inspectie bespreekt onze specialist zijn bevindingen met u en geeft u de juiste adviezen.

Heeft u het vermoeden dat er een lekkage ontstaat? Wacht dan niet met bellen. Neem direct contact met ons op om het probleem te verhelpen. Bij schimmelplekken, vocht en groenaanslag aan het dak is er waarschijnlijk sprake van een daklekkage.

dakinspectie

De specialist in dakonderhoud in Breukelen

Wat voor dak het ook betreft, bij van Harsel Daktechniek zijn we gespecialiseerd in alle daken. We werken uitsluitend met de modernste technieken. Dankzij het gebruik van topkwaliteit materialen en onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van de allerbeste service.

Woningen, bedrijfspanden, garages, ieder dak in Breukelen heeft onderhoud nodig. We kijken naar de gehele dakconstructie. Hoe is de staat van de constructie, wat is de huidige isolatiewaarde en welke materialen zijn er gebruikt? Is uw dak bestand tegen storm? Allemaal vragen die worden beantwoord tijdens onze controles. Zwakke plekken worden gesignaleerd en besproken. Samen met u wordt er gekeken naar het beste plan van aanpak.

Wanneer is een dakinspectie nodig?

Een jaarlijkse dakinspectie is aan te raden voor een goed onderhouden dak. Heeft u zojuist een nieuwe woning gekocht? Dan is het verstandig om een dakinspectie aan te vragen. Bij eventuele problemen aan het dak of vocht- en schimmelplekken kunt u het beste direct bellen voor een controle.

Wanneer u te lang wacht met het aanvragen van de controle kunnen er veel gebreken ontstaan. Schade aan dakpannen, houtwerk en isolatiemateriaal. Voordat het vocht binnen te zien is, is het al door meerdere lagen van uw dak gedrongen. Wees er op tijd bij en voorkom schade aan uw woning voor een afspraak te maken voor een vrijblijvende dakinspectie in Breukelen.

dakinspectie

Dakgoten laten vegen in Breukelen

Veel voorkomend probleem is lekkages door slecht onderhouden en verstopte dakgoten. Door de tijd komt er veel vuil van uw dak in de dakgoten. Het is belangrijk om deze goed bij te houden en verstopping te voorkomen. Laat daarom uw dakgoten op zijn tijd vegen en voorkom een hoop ellende.

Ook kan het vegen van de dakgoten gecombineerd worden met een inspectie. Heeft u last van verstopte of lekkende dakgoten in Breukelen; maak dan een afspraak met van Harsel daktechniek voor het vegen van uw dakgoten.

Gratis dakinspectie

Bij ons is een dakinspectie in Breukelen kosteloos en vrijblijvend aan te vragen. We voeren een uitgebreide inspectie uit en brengen alle problemen direct in kaart. Van daaruit krijgt u alle informatie over de staat van uw dak. U krijgt een uitgebreid advies over het onderhoud en eventuele reparaties die aan uw dak nodig zijn.

Vanuit de gratis dakinspectie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte voor de verdere aanpak van uw dak. U kunt zelf beslissen wat u hiermee wilt doen. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken. Wacht niet te lang en vraag uw gratis professionele dakinspectie aan bij van Harsel Daktechniek.