Daklekkage Rotterdam | Van Harsel Daktechniek

Bij Van Harsel Daktechniek bent u verzekerd van vakwerk voor een eerlijke prijs. Snel uw daklekkage laten verhelpen? Neem dan nu contact met ons op.

Neem direct contact op
Image
Daklekkage

Daklekkage Rotterdam

Kampt u met een daklekkage en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Rotterdam om uw dak vakkundig te laten herstellen? Van Harsel Daktechniek staat graag voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en verhelpen uw daklekkage snel en professioneel. Zo is uw woning weer optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Uw daklekkage snel laten herstellen

Een lekkage of stormschade aan het dak komt altijd ongelegen. Bij Van Harsel Daktechniek begrijpen we dat maar al te goed en zorgen we ervoor dat uw daklekkage in Rotterdam zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Een langdurige lekkage aan uw dak kan flinke gevolgen hebben in de toekomst. Het dak heeft namelijk een belangrijke functie: het beschermen van uw woning tegen allerlei weersomstandigheden. Een lekkend dak veroorzaakt heel wat overlast in huis. Om dit te voorkomen raden wij aan uw dak regelmatig te laten inspecteren door een specialist. Een jaarlijkse dakinspectie is aan te raden voor een goed onderhouden dak. Wees er daarom steeds op tijd bij door een afspraak te maken bij Van Harsel voor een vrijblijvende inspectie van het dak.

Daklekkage veroorzaakt door stormweer

heftige weersomstandigheden komen er vaak onverwachte lekkages tevoorschijn in uw woning. Meestal is het lastig om te achterhalen waar de lekkage precies is begonnen. De lek bevindt zich zelden op de plaats waar u het vocht ziet. Met de juiste apparatuur hebben wij de lekkage van het dak in een mum van tijd opgespoord. Daarna gaan we aan de slag met de reparatie van uw daklekkage in Rotterdam.

Waarom kiezen voor Van Harsel Daktechniek?

Met ruim 30 jaar ervaring bent u bij Van Harsel Daktechniek aan het juiste adres voor dakwerken. Onze dakdekkers hebben ruime expertise met werkzaamheden op en rondom daken, zoals platte daken, hellende daken, pannendaken, schoorstenen en het leveren en plaatsen kachels. Als allround dakspecialist bieden wij een service op maat en hebben we voor iedere vraag een passende oplossing. Kwaliteit staat op nummer één bij Van Harsel. Daarom werken wij met de modernste technieken en gebruiken we uitsluitend producten van A-kwaliteit. Op deze manier garanderen we te allen tijde een hoogwaardig resultaat. Naast het verhelpen van uw daklekkage in de regio Rotterdam voeren wij ook verschillende andere dakwerkzaamheden uit. U kunt bij Van Harsel Daktechniek onder meer terecht voor dakisolatie, dakinspectie, dakbedekking en problemen met uw schoorsteen of dakgoot.

Neem direct contact op met Van Harsel Daktechniek

Ons team van specialisten helpt u graag verder. Voor spoedreparaties, stormschade of een daklekkage in Rotterdam zijn wij bereikbaar op het nummer 0629 55 43 94 of via het e-mailadres info@vanharseldaktechniek.nl. Tevens kunt u het contactformulier op onze website makkelijk invullen om een afspraak te maken met één van onze specialisten. Wij nemen vervolgens snel contact met u op om u te voorzien van deskundig advies.