Stormschade aan uw dak in Amersfoort – van Harsel Daktechniek

Bij Van Harsel Daktechniek bent u verzekerd van vakwerk voor een eerlijke prijs. Snel uw dak laten repareren? Neem dan nu contact met ons op.

Neem direct contact op
Image
Stormschade in Amersfoort

Stormschade aan uw dak in Amersfoort? Van Harsel Daktechniek schiet te hulp

Stormschade aan uw dak is natuurlijk enorm vervelend. In Amersfoort krijgt men zo nu en dan te maken met een fikse storm, en dan kan er van alles mis gaan. Zo kunt u dakschade aan uw huis oplopen. Gelukkig kunnen we dat bij Van Harsel Daktechniek voor u oplossen!

Stormschade in Amersfoort? Neem direct contact op met Van Harsel Daktechniek

Helaas krijgt men in Amersfoort zo nu en dan te maken met stormschade aan het dak. Het is dan zaak om die schade zo snel mogelijk te herstellen. Immers, stormschade kan vervelende gevolgen hebben, op zowel korte als lange termijn. Als er een gat in het dak zit kan dit betekenen dat het binnen regent en er schade ontstaat door vocht. Daarnaast kunnen er schimmels en vochtplekken ontstaan die in de regel moeilijk te bestrijden zijn en slecht zijn voor de gezondheid van de bewoners. Indien de schade niet gerepareerd wordt kan deze er zelfs toe leiden dat het dak op den duur wegrot en volledig vervangen dient te worden. Het is dus een goed idee om snel de hulp in te roepen van een professioneel dakdekkersbedrijf. Bij Van Harsel Daktechniek voeren we bovendien een gratis inspectie uit bij stormschade aan uw dak!

stormschade

Voorkomen is beter dan genezen

Stormschade in Amersfoort aan het dak is niet altijd helemaal te voorkomen, maar u kunt wel zorgen dat de kans zo klein mogelijk wordt. Als er pannen stuk zijn of er een gat in het dak zit kunt u dit het beste meteen repareren. Zo voorkomt u extra schade bij de eerstvolgende storm. Zorg ervoor dat bomen rondom het huis op tijd gesnoeid worden, zodat er geen grote hoeveelheid bladeren op het dak terecht komt. Ruim de tuin in het najaar op: rondvliegende parasols kunnen schade geven en plastic zakjes kunnen de waterafvoer verstoppen. Zorg dan ook altijd voor een goede afwatering.

stormschade dak

Stormschade en de verzekering

Soms is stormschade aan het dak niet te voorkomen. Maak in dat geval altijd direct foto’s van de schade, nog voor u begint met opruimen. Deze kunt u doorsturen aan uw verzekeringsmaatschappij. Meldt de schade bij de verzekering en volg hun aanwijzingen op over de vervolgstappen. Soms stuurt de verzekering iemand om de schade op te nemen voordat de dakdekker aan de slag kan, soms geven wij een offerte op.

Van Harsel Daktechniek in Amersfoort

Van Harsel daktechniek is een is een allround dakspecialist en werkzaam in Amersfoort en omstreken. Met meer dan 30 jaar ervaring in dak werkzaamheden kunnen wij onze klanten een service bieden op maat. Wij staan voor kwaliteit en gebruiken daarom ook A-kwaliteit producten om zo onze klanten ook garantie te kunnen geven op onze werkzaamheden. En dat alles voor een eerlijke prijs! Neem direct contact met ons op voor meer informatie!